Zgłoś komentarz do moderacji
Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Będąc w Niemczech pewien Polak produkował wędliny wszelkiego rodzaju i rozwoził chłodnią po okolicznych miasteczkach zbyt miał niesamowity natomiast w niemieckich sklepach wędliny mięso wszystko w lodówkach porcjowane nie było mięsnych sklepów jak u nas tam chemia na całego.Ja wolę naszą żywność bo niemieckie czy holenderskie tomaty mają smak kiepskiej jakości kartofla .A rak to z czego z węgla?Nie rak jest głównie właśnie z takiej holenderskiej i niemieckiej żywności którą na słowiański rynek faszerują konserwantami potrójnie.Napisany przez ~Erwin Zielonka, 29.04.2020 14:36
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 18.223.210.249 / ec2-18-223-210-249.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)