Polędwica tradycyjna JANTAR, tradycyjne śląskie receptury
Specjalizujemy się w produkcji wędlin surowych m. in: kiełbasa polska wędzona, frankfuterki super, oraz metki. Kiełbasy średnio rozdrobnione, m. in. kiełbasa śląska, kiełbaski orawskie. Pasztety, wyroby podrobowe: krupnioki śląskie z certyfikatem „Produkt regionalny”, oraz szynek i wędzonek. Wyroby dostępne są w wielu placówkach naszego regionu m. in. w sieci: Społem „Uśmiechnięte zakupy”, LEWIATAN, SPAR, Gminnych Spółdzielni oraz Delikatesów Centrum.
Zapraszamy kupców do współpracy a konsumentów na zakupy
Od początku działalności kierujemy się zasadą zachowania tradycyjnych śląskich receptur oraz wysoką jakością produktów. Nasze przewodnie motto to „Zawsze Dobre”. Tej zasadzie podporządkowana jest przyjęta strategia działania, która plasuje nasz zakład na jednym z czołowych miejsc w regionie. W 2005 roku Zakład Mięsny „JANTAR” uzyskał certyfikat Unii Europejskiej dający możliwość sprzedaży własnych wyrobów na rynki europejskie. Na dzień dzisiejszy produkujemy ponad 120 rodzajów wyrobów w tym wyrobów na ciepło dostarczanych do sklepów w specjalnych pojemnikach termoizolacyjnych.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe „Jantar” sp. z o.o.
44-370 Pszów, ul. ks. Skwary 3
tel. +4832 455 88 72, 455 77 24
fax +4832 455 77 19
Prezentacja jest opublikowana w ramach pierwszego społecznego projektu medialnego pn. "Kupuję-smakuję. Wybieram polskie produkty"
Skontaktuj się z nami już dziś i zamów własną prezentację. Napisz na: reklama@nowiny.pl
Zobacz również szczegóły projektu tutaj: https://www.nowiny.pl/171132-producenci-wytworcy-i-sprzedawcy-polskiej-zywnosci-startujemy-z-pierwszym-spolecznym-projektem-medialnym-na-rynku-spozywczym.html