Ta strona wykorzystuje pliki cookie Odwiedzając portal JastrzebieOnline.pl zgadzasz się na ich użycie. Jeśli nie chcesz akceptować cookie na swoim komputerze, opuść stronę. Więcej informacji o wykorzystaniu plików cookie znajdziesz w polityce prywatności.

Zamknij
Pogoda na dziś zobacz prognozy
 25°21°
3 września 2014

Kucharz z Jastrzębia gotował dla znanych

  • Kucharz z Jastrzębia gotował dla znanych
  • Kucharz z Jastrzębia gotował dla znanych
Więcej zdjęć:

W ostatni weekend sierpnia przy Pałacu w Zakrzowie odbyły się Jeździeckie Mistrzostwa Gwiazd Art Cup Polo. Dla znanych osób gotował kucharz z Jastrzębia, Michał Bałazy.

Impreza odbywa się już od 17 lat. W tegorocznej edycji uczestniczyli m.in. Emilia Krakowska, Rafał Królikowski, Andrzej Niemierski, Piotr Polk, Karol Strasburger czy Grażyna Wolszczak. Dla gwiazd gotował jastrzębianin Michał Bałazy. W jego restauracji VIP Room powodzeniem cieszył się łosoś z pieca z dodatkiem włoskiej pasty z cukinią i czosnkiem.

- To wielki zaszczyt dla mnie, że kolejny raz zostałem zaproszony do prowadzenia restauracji podczas tego wspaniałego święta gwiazd. Cieszy mnie to, że wszyscy goście zwracają się do mnie po imieniu, pamiętają spotkania i rozmowy z lat poprzednich i co najważniejsze doceniają starania moje oraz całego zespołu kucharzy pracującego podczas zawodów - mówi Michał Bałazy.

Michał Bałazy prowadzi również program kulinarny "Kreator Smaku" w serwisie YouTube. Kolejne odcinki będzie można oglądać również w portalu JastrzebieOnline.pl. Zapraszamy do obejrzenia pierwszego programu, gdzie kucharz pokaże jak przygotować indyka po tajsku.

Polub i udostępnij
Dwie Żabki
Czytaj też

Zgarnij książkę za darmo! Zgarnij książkę za darmo!

Jastrzębianin wybiera się na wyścig do Dubaju Jastrzębianin wybiera się na wyścig do Dubaju

Dodaj opinię
Dodając opinię akceptujesz regulamin. Nie obrażaj, nie używaj wulgaryzmów, pisz na temat i nie pisz całych zdań wielkimi literami.
Opinie (12)
wstyd08.09.2014 13:41

Wstyd czytać niektóre komentarz. Cóż za zawistny naród, zamiast wspierać ludzi, którzy robią coś dobrego, to nie!!! trzeba odrazu od pajców i innych takich. Co za ludzie. Zazdrość bierze górę. Na szczęście Panu Michałowi to jak widać nie przeszkadza. Życzę kolejnych sukcesów i z radością przyglądam się temu co Pan robi! Super! Byle tak dalej!

do Gościa08.09.2014 13:32

Zyskała ? to bardzo ciekawe, dwa miesiące temu zamówiłam tam imprezę. Jedzenie było suche, niedoprawione, a od kelnerki usłyszałam, że jest bardzo mało imprez i w kuchni pracuje Pani dochodząca tylko wtedy kiedy jest potrzeba. Co też potwierdzało by się w jakości jedzenia.
To była moje druga i ostatnia impreza w tym domu przyjęć

Gość 3306.09.2014 18:04

Jednak znalazł się niezadowolony złośliwiec. Może by tak podzielił się z nami szczegółami. Napisać, że ktoś jest "be" potrafi każdy. Czy "Gość", bywalec tej restauracji jest chory zwyczajną zazdrością czy ma jakieś konkretne zarzuty?

Gość05.09.2014 18:37

Bywam w restauracji, o której prawdopodobnie mowa w kilku poprzednich komentarzach. Nic nie straciła na rozstaniu z tym panem, a raczej zyskała :)

Lucjan05.09.2014 9:15

pajacowanie, a nie kucharzenie i prosze go na siłe nie promowac, ok?

Marcyś04.09.2014 21:15

nie sądze, że restauracja w której pracował jest daremna czy beznadziejna, proszę tak nie twierdzić

Adam Staszewski04.09.2014 18:14

To prawda, pan Michał jest wspaniałym człowiekiem i bardzo dobrym kucharzem. I z tego co wiem współpracuje z kilkoma restauracjami w regionie. A to że często pojawia się jego nazwisko? No cóż jest dobry w tym co robi a takich ludzi warto promować. Brawo byle tak dalej

Pokaż wszystkie opinie (12)